Biografie Joyce Schellekens

Bewonderen en verwonderen

Ik ben een vertaler.

Alles wat mij raakt, vertaal ik in beeld en kunst. 

 

Tekenen, knutselen, fantaseren en buiten zijn typeren een heerlijke jeugd waarin ik heerlijk kon verdwalen in mijn eigen droomwereld. Waarbij ik de wondere wereld van de natuur het liefste van heel dichtbij bekeek.

Nog steeds heb ik een grote fascinatie voor insecten, plankton en waterdieren. Ik werk vanuit mijn intuïtie waarbij ik vaak nadat een project is afgerond, kan begrijpen wat ik heb vertaald. Een thema wat mij vaak bezighoud is de psyche van de mens, wat beweegt mensen en hoe beschermen mensen zich?

Ook maak ik onder de naam Joydesign.nl conceptuele illustraties. Illustreren geeft mij veel voldoening alleen niet altijd even veel ruimte om te spelen. Daarom heb ik meer ruimte gecreëerd om te verwonderen en bewonderen.

instagram

Welkom op de kunst site van Joyce Schellekens.

Veel inspiratie toegenst! Ik werk met verschillende grafiek technieken. Zoals etsen, hoogdruk, monotype en droge naald.

Mijn werk ets ik met een naald in pvc. Dit is een veelzijdig materiaal wat ik steeds op een andere manier gebruik. Hierdoor ontstaan originele modere kunstwerken. Geen een kunstwerk is hetzelfde. Ik wil graag dat kunst toegankelijk en betaalbaar is voor iedereen. Daarom heb ik een kunstshop met betaalbare prijzen. Heb je interesse in een kunstwerk of wil je samen met mij kijken of ik een kunstwerk op maat kan maken. Bel me even op voor een afspraak. Ik woon en werk in het centrum van Tilburg ( Noord-Brabant) Veel plezier Joyce

Atelier Joyce Schellekens

Describe your image