top of page

Verbinden met je intuïtie

Werken op je gevoel met je talenten

 Een dag die in het teken staat  van verwonderen en verbinding maken met jouw natuur. Even stilstaan om te luisteren. Wat hoor je en zie je binnen in jouw lichaam en daarbuiten?

Verbinding maken met elkaar lijkt op dit moment belangrijker dan ooit. Teambuilding, heidagen, samenzijn en werken. Wij geloven erin dat dit het beste werkt als je eerst weer in verbinding staat met de natuur.

 

Leer weer stil zijn

Ontdek nieuwe talenten

Gebruik je intuïtie op je werk

Je lichaam als raadgever

 

Een heerlijke dag waarin Jij,  yoga en creatie centraal staan. Laat je onderdompelen in de wonderen van de natuur en de krachten in jezelf.

Datum in overleg
9:30-16:00

in het bos bij Moergestel


totaal verzorgde dag voor een pilot prijs €177,- pp
Minimaal aantal deelnemers 5 maximaal 10

IMG_2902.JPG
Reviews

"Een warm bad waarin ik heerlijk kon en mocht zijn."

Esther

"Het was een magische, mooie, rustige maar ook een hele leerzame workshop. Ik ben dichter bij mezelf en mijn gevoel gekomen."

Mayke

"Bijzonder, rustgevend, ik ben in de watten gelegd, super locatie, heerlijk eten. Mooie afwisseling yoga visualisatie creatief en wandelen."

Shirly

"Ontspannend Interessant Waardevolle kaartlegging Lekker eten 

Liedeke

Ontdek je krachtdier

CEBEC0D1-1C7D-4E9D-9D9F-F02F09C87F3E.heic
intuïtie

 De hele dag stuurt de natuur ons seintjes, de vraag is of wij ze begrijpen. Om deze te taal te leren heb jij je intuïtie nodig.

 

En dat is waar wij jou bij helpen. Jij bent het belangrijkste in jouw leven. Soms vergeet je dat, dat hebben wij ook. De natuur brengt ons terug bij onszelf.

 

 Laat jij je verassen door wat er uit jouw onderbewuste naar boven komt?

"Those who don't believe in magic will never find it"

Roald Dahl

Kom met ons ontdekken en vind de magie in jezelf. Je gaat naar huis met een warm, energiek gevoel. Vol vertrouwen in je eigen kunnen. Weet waar je talenten liggen en hoe je deze op je werk in kunt zetten

E1A0A476-E1DA-493A-9B52-B239F4532BED_1_201_a.jpeg

Zaina & Joyce

In onze zoektocht naar zelfontwikkeling stapte wij bij toeval bij elkaar in de auto Sindsdien inspireren wij elkaar en anderen om te werken met je intuïtie. Ieder in onze eigen expertise gebruiken wij ons lichaam om te luisteren naar onze innerlijke stem

 

Zaina heeft inmiddels veel mensen laten ervaren wat yoga & coaching en kan doen. In haar lessen laat ze je contact maken met wat er (on)bewust speelt 

Joyce, haar intuïtieve manier van werken en coaching hebben veel kinderen en volwassenen laten zien wat ze zelf kunnen. Voelen en doen

  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Joyce Schellekens

bottom of page