top of page

Yoga, creatie & natuur

 

Wij willen jou laten ervaren hoe je met de hulp uit de natuur, je lichaam en intuïtie bij een diepere laag van je zelf kunt komen.

Zo dicht dat jij  je eigen krachtdier kunt ontdekken en schilderen.

 Door yoga en visualisatie nemen we je mee op reis waardoor jij, je intuïtie en gevoel aanzet. Als je dan helemaal in de juiste energie zit, voel je dat het schilderen makkelijker is.

Daardoor kun jij deze energie vertalen naar jouw krachtdier.

Ga je mee op avontuur?

30 September
9:30-15:30

in het bos bij Moergestel


€88,-
inclusief materiaal en een heerlijke lunch

libelle01_edited.jpg
Reviews

"Een warm bad waarin ik heerlijk kon en mocht zijn."

Esther

"Het was een magische, mooie, rustige maar ook een hele leerzame workshop. Ik ben dichter bij mezelf en mijn gevoel gekomen."

Mayke

"Bijzonder, rustgevend, ik ben in de watten gelegd, super locatie, heerlijk eten. Mooie afwisseling yoga visualisatie creatief en wandelen."

Shirly

"Ontspannend Interessant Waardevolle kaartlegging Lekker eten en ‘kliederen’"

Liedeke

Ontdek je krachtdier

CEBEC0D1-1C7D-4E9D-9D9F-F02F09C87F3E.heic

 De hele dag stuurt de natuur ons seintjes, de vraag is of wij ze begrijpen. Om deze te taal te leren heb jij je intuïtie nodig.

 

En dat is waar wij jou bij helpen. Jij bent het belangrijkste in jouw leven. Soms vergeet je dat, dat hebben wij ook. De natuur brengt ons terug bij onszelf.

 

 Laat jij je verassen door welk dier er uit jouw onderbewuste naar boven komt?

"Those who don't believe in magic will never find it"

Roald Dahl

Kom met ons ontdekken en vind de magie in jezelf. Je gaat naar huis met een warm, energiek gevoel. Vol vertrouwen in je eigen kunnen. En om dit nooit meer te vergeten neem jij je eigen gemaakte krachtdier mee naar huis. 

3E89A6B6-C788-456C-BEB1-B16AD01CD747.jpeg

Zaina & Joyce

3 jaar geleden stapte wij bij toeval bij elkaar in de auto en sindsdien zijn wij niet meer gestopt met praten over het leven, yoga, spiritualiteit, lekker eten en onze zoektocht naar wie wij zijn.

 

Zaina heeft inmiddels veel mensen laten ervaren wat yoga kan doen voor je leven.

meer weten over zaina

Joyce, haar intuïtieve manier van werken en handige handen hebben veel kinderen en volwassenen laten zien wat ze zelf kunnen.

Joyce Schellekens

bottom of page