workshop12.jpg

Yoga, creatie & plezier 

Wil jij ervaren hoe jij kennis kunt maken met je eigen krachtdier. Door yoga kom je in contact  met jezelf. Met de visualisatie nemen we je mee op reis naar je innerlijke stem. Met intuïtief schilderen kun je deze stem vertalen naar jouw krachtdier.

Wil je mee op avontuur?

17 september 
9:30-14:00

omgeving Tilburg

Yoga
good food
intuïtief werken met aquarel
plezier

€125,-
inclusief materiaal en lekkers

Reviews

"Een warm bad waarin ik heerlijk kon en mocht zijn."

Esther

"Leuke ochtend, even een momentje voor mezelf."

Anja

"Ontspannend Interessant Waardevolle kaartlegging Lekker eten en ‘kliederen’"

Liedeke

workshop05_edited.jpg

 De hele dag stuurt de natuur ons seintjes, de vraag is of wij ze begrijpen. Om deze te taal te leren heb jij je intuïtie nodig. En dat is waar wij jouw bij helpen. Jij bent het belangrijkste in jouw leven. Soms vergeet je dat, dat hebben wij ook. De natuur brengt ons terug bij onszelf. Zaina voelt dat het stroomt als ze tuimelt als een dolfijn in het water. Joyce voelt dat het klopt als ze rust neemt en niet doorgaat op wilskracht. Daarom heeft zij de kwal die haar leert meedeinen op de stroom. Laat jij je verassen door welk dier er uit jouw onderbewuste naar boven komt?

Fairytale Title

"Those who don't believe in magic will never find it"

Roald Dahl

Kom met ons ontdekken en vind de magie in jezelf. Je gaat naar huis met een warm, energiek gevoel. Vol vertrouwen in je eigen kunnen. En om dit nooit meer te vergeten neem jij je eigen gemaakte krachtdier mee naar huis. 

workshop19.jpg

Joyce Schellekens